Multimedia


(ACTUALITZAT EN DATA DEL:  12/06/2024)

     * ESTEM ASSOCIATS A :      " AECE "

      (Asociación Profesional de Expertos Contables y Tributarios de España) També ESTEM ASSOCIATS A :      " ACAT  "

(Associació Catalana  d' Assessors Fiscals,  
 Comptables i Laborals )    * Col.laborem amb     :     ASEPEYO // Mútua MONTAÑESA...etc.
    
       (Mútua i Prevenció de Riscos Laborals)

* PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS :    ASPY 

* PROTECCIÓ DE DADES:                             CONVERSIA

* Implantació PROTOCOL   IGUALTAT :      CONVERSIA

* BLANQUEIX DE CAPITAT           :               CONVERSIA


    * Col.laborem amb     :                     AUDIOLÍS

       (Serveis de Formació per a professionals i empr.)

    * Col.laborem amb :    CORREDORIA
                                              D' ASSEGURANCES,  I 
TANMATEIX OFERIM:

PLANIFICACIONS ECONÒMIQUES FAMILIARS- TRAMITEM -GESTIONEM -ORIENTEM PER LES VOSTRES FINANCES: SIALP - PIAS - DIPÒSITS- PLANS DE PENSIÓ, ASSEGURANCES DE VIDA- RC ACTIVITAT PROFESSIONAL  ...ETC.

****Novetat: PODEM CALCULAR LA vostra HIPOTECA EL TIPUS D' INTERÉS, fixe-variable o compartit...etc.


  ****  TRÀMITS A LA DGT  "TRANSIT" (COL.GESTOR  
                                                                      ADMINISTRATIU)
 *** TRAMITEM BESCANVIS-CANJES PERMISOS CONDUIR D' ALTRES PAÏSOS amb conveni amb Espanya.

 *** Col.laborem amb GESTOR ADMINISTRATIU                ESTRANGERIA.    * SOM COL.LABORADORS SOCIALS DE :
                              DIFERENTS ENTITATS  PÚBLIQUES.


   AGÈNCIA TRIBUTÀRIA // AG.TRIBUTÀRIA CATALANA.
   SEGURETAT SOCIAL    //   SISTEMA RED.
   SEPE - CONTRAT@
   REGISTRE MERCANTIL.
   REGISTRADORES ONLINE
   REGISTRE DE LA PROPIETAT.===========================================================================================================================================================================================================================

WEBS  ALTERNATIVES GOOGLE BUSINESS :

   
    
                                      GALERIA FOTOGRÀFICA


A CONTINUACIÓ US ADJUNTEM DIFERENTS IMATGES DE DIES, MOMENTS, ESDEVENIMENTS DEL NOSTRE DIA A DIA A LA FEINA !!  
I de la nostra " PLANTILLA"  el nostre EQUIP "el cor de J&S SERVEIS i GESTIONS".

ENS AGRADA ADAPTAR EL NOSTRE ESPAI DE TREBALL A LES DIFERENTS ESTACIONS DE L'ANY, ACTES , SEMINARIS, CURSOS , CELEBRACIONS I TRADICIONS POPULARS.


(ACTUALITZAT-ACTUALIZADO : JUNY/ JUNIO de  2024)

El passat divendres 7-6-2024, vam assistir convidades a la 1ª reunió en format híbrit de GIR VALORS de BNI, Trobada al Club Tennis Girona. Va esdevenir una reunió interessant i una bona experiència de converses entre empreses i professionals de diferents sectors. J&S SERVEIS i GESTIONS.
***  Ja tenim aquí la CAMPANYA RENDA I PATRIMONI          Exercici:  2023. 
        Ya tenemos aquí la CAMPAÑA RENTA Y PATRIMONIO    Ejercicio:  2023.Anuncis a la revista mensual RECLAM PUBLICITARI "EL 29".

Primavera del 2024.*** 
Comencem a preparar el nou any FISCAL amb cursos, seminaris... com sempre: tenim els reciclatges i seminaris presents i en curs !!!
*** Empezamos a preparar el nuevo año FISCAL con cursos, seminarios... como siempre: tenemos recilajes y semarions presentes y en curso !!!


****  Gràcies i gràcies... sorpreses d' aniversari !!!
****  SEMINARI   IRPF  2023 Impartit-do per: AECE , presencial a GIRONA.

       Març 2024.        Les noies de: J&S SERVEIS i GESTIONS Seminari/o : NOVEDADES TRIBUTARIAS 2024 impartit/ do: AECE. Presencial a Girona mes de: Febrer.


Març 2024.  

Incorporació a J&S Serveis i Gestions de la Sofia Susana Nuñez Abatelli, 
mentre fa un descans de 6 mesos en els seus estudis universitaris a Suècia.
Curs superior de Comerç Internacional (Olot), perfeccionament Anglès a Suècia, aprenentatge idioma Suec, matemàtiques universitàries en suec i incorporació universitat
sueca en Comerç Internacional.

XOCOLATES- DOLÇOS de Suècia...


Maria en "DESAYUNOS de AECE "


A  principis de gener 2024 vam fer el comiat de la Joaquima , després d' estar molts anys entre nosaltres. Ha estat un gran plaer !!!

A principios de Enero del 2024 celebramos la despedida de la Joquima, después de varios años entre nosotros. Ha sido un gran placer !!!*** Després  d' un gener intens
amb la presentació dels Impostos del 4T/2023, resums anuals i informatius 2023...etc.  Ens mereixem un bon esmorzar !!
*** Después de un intenso mes de Enero del 2024, en la presentación de los Impuestos del 4T/2023 y de los resúmenes anuales e informativos...etc. Nos merecemos un buen desayuno !!

 L' EQUIP-EQUIPO de J&S Serveis i Gestions, té els millors desitjos per a tots vosaltres per aquest NOU ANY 2024 ;
 Que a cada llar hi regni la Salut, la Pau, l' Amor i la Felicitat !!

NADAL 2023   - NAVIDAD 2023  a J&S SERVEIS I GESTIONS.
DESEMBRE 2023- Diciembre 2023:  Nuevo curso INEAF nos especializamos con EL REGIMEN ESPECIAL DE AGRICULTURA ,GANADERIA Y PESCA

Nou curs de: INEAF ens especialitzem en el RÈGIM ESPECIAL D' AGRICULTURA-GANADERIA I PESCA.


                 CURS en TRÀMIT  realitzat per: Josefina 


Desembre 2023- Diciembre CURS PRESENCIAL- SEMINARI AECE Girona:
TANCAMENT FISCAL I COMPTABLE //  EXERCICI: 2023


Cursos varios realizados Presencial Emma Seguridad Social -Nóminas I  y Josefina Seminario IVA y CONTRATOS DE TRABAJOS.LABORAL  NOVIEMBRE 2023.
Seminaris i cursets vàris realitzats PRESENCIAL NÒMINES I SEGURETAT SOCIAL I l' EMMA  i la Josefina ONLINE Seminari IVA I  CONTRACTES DE TREBALL.LABORAL. NOVEMBRE 2023.

Cursos varios realizados ONLINE  OCTUBRE -NOVIEMBRE Y DICIEMBRE de2023. JOAQUIMA EXCEL Y CIBERSEGURIDAD EN EMPRESAS ONLINE. - MARIA: IRPF -DELEGADA PROTECCIÓN DE DATOS.Varios de Mútuas.
Seminaris i cursets vàris realitzats VIA ONLINE els mesos d' OCTUBRE I NOVEMBRE del 2023. JOAQUIMA: EXCEL I CIBERSEGURETAT EN LES EMPRESES.
MARIA:  IRPF I DELEGADA DE PROTECCIÓ DE DADES.  VARIS DE MÚTUES. Mesos: OCTUBRE-NOVEMBRE-DESEMBRE2023

EL NOSTRE petit aparador de TARDOR-OTOÑO-TOT SANTS a J&S Serveis i Gestions (2023) 

Tardor -Otoño, Tot Sants 2023 ! Us mostrem el nostre petit aparador en homenatge a la nostra tradició " La Castanyada", amb el "mix" d'importació d'altres tradicions com el Halloween !! Que gaudiu del dia , amb/con: J&S Serveis i Gestions.
#jsserveisigestions  #serveisigestionsjs #assessoria #gestoria #asesoria #administraciondeempresas #lloguers #administraciodempreses #comptabilitat #alquileres #fiscal #laboral #comptable #comptabilitat #contable #gestionsadministratives #olot #lagarrotxa
SETEMBRE 2023 FESTES DEL TURA D' OLOT 2023. Revista LA COMARCA


CELEBRACIONS D' ESTIU 2023  a  J&S Serveis i Gestions Equip !!!!!!
VACANCES ESTIU de 2023.


30 de JUNY 2023. FI CAMPANYA RENDA I PATRIMONI 2022. 
Gràcies a tots i a totes els que heu pensat amb J&S SERVEIS i GESTIONS i gràcies al nostre equip, que sense ell , no hauria estat possible !! Etapa finalitzada "molt satisfactòriament".ABRIL 2023. "TARDA DOLÇA DEL DIJOUS SANT " amb les "nenes". Formen i han format part de l' EQUIP de J&S Serveis i Gestions.


FESTES NADALENQUES 2022     I         ANY NOU 2023.     EL NOSTRE EQUIP A DESEMBRE DEL 2022.
JORNADA DE NADAL 14/12/2022 a l' HOTEL CARLEMANY de GIRONA, per   ACAT,  impertit pel ponent i President de l' Associació el Sr. Josep Ma.Paños.   TEMA:  TANCAMENT  FISCAL-COMPTABLE DE L' EXERCICI 2022 I ALGUNA NOVETAT PER 2023. 


Seminari el dia 10/11/2022 a l' Hotel Carlemany de Girona ,  PER   AECE   i impertit pel ponent Júlio Bonmatí ,Tema: "CIERRE CONTABLE Y FISCAL EJERCICIO 2022"
El passat mes d' Octubre des de el dia 22 al 26 de novembre del 2022, part del personal de J&S Serveis i Gestions vam assistir al SEMINARI de NÒMINES I SEGURETAT SOCIAL I , impartit per personal docent de ADAMS Formación. DURADA de 30 hores , 6 dissabtes de 9:00 a 14:00h. Va ser una bona experiència, interessant i profitosa. Gràcies a la Núria Canal i a la Maria Serra per la seva dedicació i els bons resultats obtinguts!!. #formación #jsserveisigestions #jsserveisigestionsEn aquesta imatge hi tenim la Núria Canal i la Maria Serra , junt a mi mateixa, Josefina Colomer.
La Maria Serra Verdaguer, s'ha incorporat a J&S Serveis i Gestions el passat 19 de setembre de 2022, compaginant-ho amb els seus estudis de Grau Superior d' Administració i Finances, tot i haver cursat l' assignatura d' Economia d' Empresa a Batxiller. Té un contracte a temps parcial. Al MARÇ 2023 contracte INDEFINIT, i un cop finalitzat el curs actual, en data 05/06/2023 CONTRACTE A JORNADA COMPLERTA.  Està realitzant estudis, seminaris i cursos relacionats amb l' àmbit fiscal - comptable i laboral contínuament.
Darrer curs al desembre 2023 de :  Delegada de Protecció de Dades per Fundae a través de CONVERSIA.
Al desembre 2023, gener 2024 estudia un altre curs de:  IRPF (RENDA) ONLINE a través de : ADAMS FORMACIÓN.A la feina també aprofitem algunes dades assenyales tal com en aquestes imatges: ESMORZAR amb la típica coca,   EL DIA DE LA REVETLLA DE SANT JOAN (23/06/2022) 


La NÚRIA CANAL VILARÓ, es va incorporar a la primavera de l'any 2020 durant un període i tot i cursant el Grau d' Economia, es va tornar a incorporar a la nostra Assessoria amb contracte a temps parcial, el mes de Gener de l' any 2021, combinant estudis i treballs. Actualment a l' any 2022 té un contracte indefinit per transformació a temps parcial. Variant el percentatge de parcialitat d' acord els períodes de més afluència en els seus estudis i de menys afluència. La NÚRIA ha fet baixa a la nostra empresa al mes de Gener del 2023, per INICIAR les seves pràctiques de 4art. d' ECONOMIA a BARCELONA, on resideix i continua estudiant una segona carrera,  DRET. Actualment mantenim el contacte i , per a nosaltres, encara forma part del nostre equip, continuen trobades...Enhorabona, Núria! 

____________________________________________________________________

    L' EMMA COLOMÉ CASACUBERTA ha vingut de PRÀCTIQUES DE BATXILLER a la nostra Assessoria i quan les ha finalitzat li vam formalitzat  un contracte de Treball durant el mes de Juliol de 2022 per augment de producció.  Ara mentre cursa segon curs de batxiller s'ha INCORPORAT DE NOU, amb contracte de Treball a Temps parcial des de el dia: 21/09/2022. Al mes de Març del 2023 passa a tenir un CONTRACTE INDEFINIT. Un cop finalitzat el BATLLIXER I SUPERADA SATISFACTÒRIAMENT LA SELECTIVITAT, a partir del dia 12/06/2023 s'incrementa el coeficient de parcialitat del seu contacte de treball. Enhorabona, EMMA !!.  L'Emma comença a cursar ECONOMIA a la Universitat Autònoma de Barcelona UAB en English. Es redueix jornada de treball segons disponibilitat i al GENER 2024 S' AUGMENTA LA PARCIALITAT DE LA JORNADA DE TREBALL. 

Durant els mesos d' Octubre i Novembre 2023 ha realitzat el curs presencial a través ADAMS FORMACIÓ de: SEGURETAT SOCIAL-NÒMINES I
Actualment CURSA ONLINE CURS DE COMPTABILITAT mitjançant ADAMS FORMACIÓ

_______________________________________________________________


Al mes de juny 2021 es va incorporar l' ANNA FENOLLAR TORNÉ, per a un període puntual de feina.
ES VA TORNAR  INCORPORAR, de nou, al mes d' OCTUBRE del 2021 i ha fet baixa voluntària per diferents reptes professionals el 30/06/2022, compaginat amb la seva passió: 
"ACTIVITATS de LLEURE". 
Molta sort en els teus projectes de lleure, biblioteca i activitats encarades a petits i adolescents.
Volem que aconsegueixis l' equilibri que estàs cercant. Molta sort amiga Anna ! Ens anirem veient. 

_____________________________________________________________


La  JOAQUIMA SALA PLANAS, va ser la primera companya de J&S Serveis i Gestions, es va incorporar al mes de Setembre de l' any 2015 i actualment té un Contracte Indefinit per transformació , a Temps Parcial. CICLE SUPERIOR ADMINISTRATIVA. CURSOS varis OFTIMÀTICA I  NIVELLS AVANÇATS INFORMÀTICA, ja que compagina la feina a J&S Serveis i Gestions amb la d' autònoma, per a compte propi,   de: " Joaquima Mecanografia adaptada i Informàtica "
Generalment presta els seus serveis a J&S Serveis i Gestions als matins.

La Joaquima ha realitzat diferents cursos relacionat amb Inofrmàtica a través d' ADAMS FORMACIÓ via online. Els darrer curs d' EXCEL i de CIBERSEGURETAT per FUNDAE a través de CONVERSIA, aquest mes de desembre del 2023.
El dia 5 de gener de 2024 la Joaquima ha realitzat baixa voluntària a la nostra empresa per motius familiars (de salut). Ho lamentem moltíssim i ens ha sapigut molt de greu després d' estar entre nosaltres tants anys !! Fins sempre Joaquima, molta sort, esperem i desitgem que la situació sigui estable , si no pot esdevenir una milloria.  Continuará la nostra bona relació !!


ANY NOU 2022 !!!   Pau i Salut per a tothom !!!


AQUEST mes de desembre 2021, ens trobareu enunciats a la revista comercial EL 29 / Reclam Publicitari.

 APARADOR DE TARDOR  de J&S Serveis i Gestions.FESTES DEL TURA 2021 amb J&S Serveis i Gestions.
COL.LABORACIÓ - ANUNCI FESTES DEl TURA 2021 Del 4 al 8 de Setembre de 2021, al setmanari "LA COMARCA" Extra Festes del Tura. J&S  Serveis i Gestions.


 

setmanari "LA COMARCA"El nostre anunci. 
COL.LABORACIÓ - ANUNCI FESTES DE SANT ROC D' OLOT 2021 (AGOST Mare de Déu)


NOVES ACTUALITZACIONS DE J&S Serveis i Gestions per l' entrega de documentació i varis interns dels nostres clients i tot personalitzat amb el NOSTRE LOGO I ANAGRAMA.  Abril 2021.
NUEVAS ACUTALIZACIONS de J&S Serveis i Gestions para la entrega de documentación y varios de uso interno de nuestros clientes y todo personalizado con NUESTRO ANAGRAMA Y LOGO.


                                  Fundes per l' entrega de documentació de vehicles ...etc. 
Fundes plastificades i personalitzades de diferents mides per entrega documentació a clients de: ALTES AUTÒNOMS// ALTES IAE // etc. diferents tràmits i gestiona amb bossa per targeta empresa.Sobres de nova confecció color marró KRAFF, personalitzat amb logo i anagrama una sola tinta, mida més gran per capacitat documentació superior a A4 i foli.


Us mostrem els sobres habituals amb finestres a 3 tintes personalitats amb el nostre LOGO i ANAGRAMA  i tanmateix els d' AECE i ACAT on J&S Serveis i Gestions hi estem associats.


                      


Parlant de Rendes un adjuntem el nostre cartell de la CAMPANYA RENDA I PATRIMONI EXERCICI:2020 /// Hablando de Rentas les adjuntamos nuestro cartel de la CAPAÑA RENTA Y PATRIMONIO EJERCICIO: 2020. 


 Us deixem algunes imatges dels darrers Cursos/ Seminaris relatius  a la CAMPANYA RENDA EXERCICI :2020, impartit per experts en el tema i mitjançant AECE i ACAT on J&S Serveis i Gestions hi estem associats.  CURSOS I SEMINARIS "ONLINE" , en adaptació noves circumstàncies derivades de la Pandèmia de la COVID-19 ///   Publicamos algunas fotos relativas a los últimos SEMINARIOS-CURSOS impartivos por expertos en el tema RENTA Y PATRIMONIO 2020 de AECE Y ACAT, en las cuales J&S Serveis i Gestions estamos asociados. Seminarios  de reciclaje "ONLINE" en adaptación a las nuevas circunstancias derivadas de la Pandemia del COVID-19.  (MARÇ 2021-MARZO 2021)                                                                " ACAT "
 AECE "


 

 Estrenem noves Agendes 2021 !! Actualitzant les dades per un Gener intensiu per la presentació d' IMPOSTOS del 4T/2019 - RESUMS ANYALS corresponents i entre altres les GESTIONS HABITUALS, NOVES ALTES, CONSULTES VÀRIES, TRÀMITS, GESTIONS A LA DGT...etc.etc. 


   
 El calendari de J&S SERVEIS I GESTIONS de l'any: 2021 


Calendaris d' algun dels nostres clients , amb la fotografia adient al temps actual a molts indrets del nostre país !!!  HIVERN-Paisatges de neu !!!ENCETEM NOU ANY: 2021

                                                                       NADAL 2020
PREPAREM LES FESTES NADALENQUES 2020


AQUEST 2020 : Hem estrenat fundes plastificades personalitzades per l' entrega de DOCUMENTACIÓ vària de la DGT (TRÀNSIT). Adaptada i personalitzada amb un dels
colors que caracteritzen a J&S Serveis i Gestions. 


COMENCEM ELS NOUS PREPARATIUS PER LES FESTES NADALENQUES 2019 !!!

BONES FESTES !!!!         FELICES FIESTAS !!!
BENVINGUTS // BIENVENIDOS !!!   BONES FESTES  // FELICES FIESTAS !!! EL NOSTRE ARBRE PETIT de la Gestoria....

Nuestro árbol pequeño de la Gestoría...
    DE TOT COR .... De todo corazón !


   De nit, il.luminem !!


                      De noche iluminamos !! 

 Preparem els calendaris 2020 per a : ELS   NOSTRES CLIENTS, es preparen a la nostra   TAULA Nº 5 per Sergi A.C. Preparamos los calendarios 2020 para nuestros CLIENTES, se preparan en nuestra mesa nº 5 de la Gestoría por SERGI A.C.   LES NOSTRES PLANTES TAMBÉ PARTICIPEN DE LES FESTES NADALENQUES....


NUESTRAS PLANTAS TAMBIÉN PARTICIPAN DE LAS FIESTAS NAVIDEÑAS...  

ENS ENCANTEN ELS CORS... NOS ENCANTAN LOS CORAZONES...

EL NOSTRE CALENDARI 2017 !!!   FELIÇ ANY 2017 !!!  FELIZ AÑO 2017 !!!                                                

                                                                                                                
FELICITACIÓ DEL NADAL I DE LES FESTES NADALENQUES 2016 !!! FELIZ NAVIDAD!!!


ARBRE NADAL 2016 "GESTORIA"                                                                                        


                                                                                     FELICITACIÓ NADAL 2016 "GESTORIA"                                                                                       


SECCIÓ : GESTORIA !!!!!


PRESENTACIÓ :          NOVES CARPETES ENTREGA DOCUMENTACIÓ GESTORIA
                                                        


                                                              

                ENTREGA DE DOCUMENTACIÓ :    CANVIS DE NOM TITULARS DGT                                                      Petit aparador de Tardor 2016 !!!!!

Ens hem saltat la decoració estiu 2016, la trobareu al Facebook de J&S Serveis i GestionsCAMPANYA RENDA I PATRIMONI EXERCICI :2015    Finalització:  del 25 al 30 juny 2016 !!BENVINGUDA PRIMAVERA 2016 / BIENVENIDA PRIMAVERA 2016 !!!


SECCIÓ /n : IMMOBLES / INMUEBLES
           SECCIÓ/n : " GESTORIA "


NOVETATS FISCALS  2016  I TANCAMENT EXERCICI 2015 !!


  Hem tornat a començar Seminaris AECE !! 


 Benvingut Març !!! Bienvenido Marzo !!!
      darrer mes del 1T/2016 PREPAREM-NOS PER TANCAR EL TRIMESTRE......


CARNAVAL 2016 !! CARNESTOLTES !!!  La nostra estimada màscara !!!
Petita decoració del Carnestoltes a la feina (2016)    Carnaval Olot, una setmana més tard !!!
GENER / ENERO uns dels mesos de més treball (uno de los meses de más trabajo) IMPOSTOS DARRER TRIMESTRE EXERCICI ANTERIOR I PRESENTACIÓ NOTES INFORMATIVES. "FISCALITAT" AGENCIA TRIBUTARIA.   

   Treball continu, compaginem amb el doble d' ordinadors.
CALENDARIO DEL CONTRIBUYENTE " 2016 " AGENCIA TRIBUTARIA.


  Impostos 4T/2015 i Declaracions                  Informatives 2015 !!!!!!!!!!


BON ANY 2016 !!        ¡ FELIZ AÑO 2016 !  


 El nostre calendari per l' any 2016. 

Nuestro calendario para el año 2016.

BON NADAL 2015 !!          ¡ FELIZ NAVIDAD 2015!
 

Felicitació Nadal  2015 Gestoria                                        PREPAREM EL NADAL 2015

  Nadala 2015 / Flor de Pascua. 


 Piràmide arbre sobretaula
 Treballar,  estudiar i reciclatges !!!
  Tardor 2015

 Collita pròpia Festes del Tura 2015 (Olot) Seminaris   Rendes i Patrimoni


 
   Seminaris Asepeyo (Laboral) St.Jordi 2015

 LA GRAN REFORMA FISCAL 2015-16

 
 St. Jordi i imatge Graduació UOC 
amb la Periodista Mònica Terribas i Josefina Colomer.
 Més de Jornades Tributàries... Declaracions Informatives Febrer 2015
   NADAL 2014
 Primavera !!!  St. Jordi Flors....Orquídia !