Gestoria


 ****  Aquesta PESTANYA del BLOG 

   està formada per dos apartats:                 1.  Publicacions diferents TEMES per mesos i/o
  
      PERÍODES.

2.   Publicació i redacció DELS NOSTRES 
 
      SERVEIS  a la  GESTORIA // ASSESSORIA.


==============================


PÚBLIC: 


1.  Publicacions diferents TEMES per mesos i/o
  
      PERÍODES.

TEMA: 03/2024 Abril del 2024. 

Abril del 2024(09-01-2024)

1a.setmana després de Festes : AGENDA 2024 📖🖍!! Anotem al detall tots els Serveis i Gestions encomanats.Recordeu: Desplaçaments, com avui tarda, a les empreses a gestionar la vostra comptabilitat, facturació …etc. 💻🖨🖥📲 En un gener intens de Presentació d’ Impostos del 4T/2023 i Resums Anuals, tals com els Models: 180-190-390…etc. Ens espera treballar intensament però amb ganes , impuls , voluntat , professionalitat per atendre el millor possible tots els nostres clients i realitzar totes les presentacions d’ impostos en termini. Som-hi 👌🏻👍🏻#jsserveisigestions #serveisigestionsjs #olot #lagarrotxa
  ENS DESPLACEM A DIFERENTS EMPRESES PER TANCAR COMPTABILITAT
 "IN SITU" PROCEDIR A LA FACTURACIÓ CORRESPONENT DE LA MATEIXA, etc.
 DISPOSEM DE  VEHICLE PROPI PER A DESPLAÇAMENTS.
 Contacteu preus i condicions !! Molt assequibles.


TEMA: 01/2024  Gener del 2024.

L’ Equip de J&S Serveis i Gestions us desitja un molt Feliç Any Nou 2024, amb Salut, Amor, Pau i Felicitat !! Gràcies per comptar amb nosaltres: el passat, el present i el futur amb nous projectes per donar-vos els millors serveis i tramitar les gestions amb rapidesa i màxima professionalitat , a tots vosaltres !! #jsserveisigestions #serveisigestionsjs #assessoria #gestoria #asesoria #administraciondeempresas #lloguers #administraciodempreses #comptabilitat #alquileres #fiscal #laboral #comptable #comptabilitat#particulars#autonomos


-------------------------------------------------------------------------------------


TEMA: 1.-7  ANY: 2023 OCTUBRE  i NOVEMBRE de 2023.

Durant aquests dos mesos del 4T/2023, hem efectuat canvis en la nostra digitalització.
Adquisició de nous ordinadors, noves pantalles regulables, més grans amb web-cam incloses...etc., canvis impressores. 

Per cert: Tota la plantilla hem iniciat, continuem  i també s'han  finalitzat tota una sèrie de nous CURSOS I SEMINARIS, relacionats amb la nostra activitat i a les variacions , fiscals, laborals i també informàtiques.,  principalment, a les que ens veiem sotmesos al dia a dia.

PRINCIPALMENT LA NOSTRA FINALITAT D' AQUESTS OBJECTIUS ES PER VOSALTRES, ELS NOSTRES CLIENTS, PER DONAR-VOS CADA DIA MILLOR SERVEI AMB LA MÀXIMA RAPIDAa, FIABILIATAT, PROFESSIONALITAT I MANTENIR LA CONFIANÇA QUE ENS DIPOSITEU A TOTS NOSALTRES, A L' EQUIP DE: J&S SERVEIS I GESTIONS
---------------------
Durante estos dos primeros meses del 4T/2023 hemos procedido en J&S SERVEIS I GESTIONS, a efectuar cambios relacionados con la digitalización, incorporación de elementos informáticos tales como: ORDENADORES, PANTALLAS de capacidad mayor con inclusión de web-cam, cambio de impresoras...etc.

Asimismo cabe destacar, QUE NUESTRA PLANTILLA HA INICIADO, CONTINUA Y TAMBIÉN SE HAN FINALIZADO NUEVOS CURSOS Y SEMINARIOS, siempre relacionados con nuestro dia a dia de nuestros trabajos habituales. Principlamente debido a las variaciones en los ámbitos, fiscales laborales e informáticos entre otros. SIEMPRE LA FINALIDAD ES DAR EL MEJOR SERVICIO POSIBLE A NUESTROS CLIENTES CON LA MÁXIMA PROFESIONALIDAD, FIABILIDAD Y CONFIANZA QUE NOS DIPOSITAN HACIA NOSOTROS, EL EQUIPO DE: J&S SERVEIS I GESTIONS.
TEMA: 1.-6  ANY: 2023 SETEMBRE 2023


Atenció /n‼️❗️Nou Horari a partir de demà dimarts dia: 12-09-2023 fins nou avís . Horari tardor 2023-Hivern!! 🍀💻📚 Nuevo Horario a partir de mañana martes día 12-9-2023, hasta nuevo aviso. Horario Otoño 2023-Invierno. 📢🔉Tardes:“ Només atenció personalitzada amb cita prèvia “ 👀✍🏻// Tardes: “Solamente atención personalizada mediante cita previa , hasta nuevo aviso. 💬👀#serveisigestionsjs #assessoria #gestoria #asesoria #administraciondeempresas #lloguers #administraciodempreses #comptabilitat #alquileres ##fiscal #laboral #comptable #comptabilitat #contable #gestionsadministratives #olot #lagarrotxa

TEMA: 1.-5  ANY: 2023 SETEMBRE 2023

Horari J&S Serveis i Gestions. Setmana del 4 a l’ 11 -9-2023 📚☎️🖨🖥Horario Festes del Tura 2023 🎉🎊. Recordeu a partir del dia 12-9-2023 tindrem nou Horari de Tardor-Hivern d’ aquest 2023 !!!📆📅#jsserveisigestions #serveisigestionsjs #olot #lagarrotxa #assesoria #gestoria #asesoria #festesdeltura2023 🎉🎊🎉

 TEMA: 1.- 4  Any: 2023 JULIOL  2023.A J&S Serveis i Gestions us acompanyem en la vostra emprenedoria !!! Convocatòria d’ ajuts per a Joves de 18 a 29 anys que es vulguin donar d’ alta “ Autònoms” .Presentació de sol·licituds del 18-7-2023 al 20-9-2023. Consulteu-nos-hoTEMA: 1.- 3  Any: 2023 JUNY 2023.TEMA: 1.- 2  Any: 2023 CAMPAÑA RENDA i PATRIMONI 2022
                           CAMPAÑA RENTA Y PATRIMONIO 2022. 


TEMA: 1.- 1  Any: 2023 GENER 2023.


VOLEU IMPLANTAR UN NOU NEGOCI ?    O   VOLEU TRASPASSAR EL VOSTRE NEGOCI ?

VOLEU DONAR-VOS  D'ALTA D' AUTÒNOMS I VOLEU SABER EL SEU FUNCIONAMENT EN QUAN AL COMPLIMENT D' OBLIGACIONS, DE FACTURACIÓ, DE COMPTABILITAT, DE FISCALITAT...etc ??

Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a J&S SERVEIS I GESTIONS !!!!


TEMA: 1.- 6  Any: 2022 SETEMBRE  2022.


DUBTES I PREGUNTES EN RELACIÓ A : LA JUBILACIÓ // ESTATUTS DELS TREBALLADORS (ET)


TEMA: 1.- 6  Any: 2022 JUNY 2022.

TEMARI: DE TREBALLADOR I TREBALLADORES DE LA LLAR FAMILIAR.   NOVETAT: A PARTIR DE L' OCTUBRE del 2022 ES COTITZA "PER ATUR".   CONFECCIONEM ELS CONTRACTES DE TREBALL - ALTES A LA SEGURETAT SOCIAL - NÒMINES...ETC. I US ASSESSOREM I RESOLEM ELS VOSTRES DUBTES AL RESPECTE.
TEMA: 1.- 5  Any: 2022 MAIG 2022.

LICITACIONS PER A OBRES PÚBLIQUES   I  UNIÓ TEMPORAL D' EMPRESES  "UTE"TEMA: 1.- 4  Any: 2022 ABRIL 2022.

TEMA: 1.- 3  Any: 2022 MARÇ 2022.

TEMA: 1.- 2  Any: 2022 MARÇ 2022.
TEMA: 1.- 1  Any: 2022 GENER 2022.

LA REFORMA LABORAL 2021 aprovada al Gener 2022.

Us informarem de les principals novetats al respecte. Els famosos contractes de treball per OBRES I SERVEIS desapareixeran, la tendència serà fomentar els contractes INDEFINITS i per a joves els de FORMACIÓ i de PRÀCTIQUES...etc.TEMA: 1.- 6  Any: 2021 DESEMBRE 2021.

Aquest mes de desembre ens trobareu enunciats a la revisa comercial El29//Reclam Publicitari.
Us recordem que acabem un any i comencem un altre nou any fiscal.
No dubteu en contactar amb nosaltres per tal de que us assessorem, informen i pressupostem els serveis de la vostra activitat empresarial i/o professional. Restem per donar-vos el nostre millor serveis, pressupost amb la màxima professionalitat que ens avala durant molts anys, contínuament ens reciclem per adaptar-nos als nous canvis d' aquest variable món. J&S Serveis i Gestions. #jsserveisigestions   #serveisigestionsjs.


TEMA: 1.- 5  Any: 2021 DESEMBRE 2021.


J&S Serveis i Gestions. Estem a la recta final de l'any i canviem d' Exercici Fiscal, us recordem que tenim a disposició PROMOCIONS I OFERTES per a Autònoms principalment i empreses de dimensió petita mitjana, ens ho podeu consultar sense compromís i us facilitarem el nostre millor pressupost !!! //

Recta final del año y próximamente inicio nuevo año Fiscal.Les recordamos que a J&S Serveis i Gestions disponemos de Promociones y Ofertas para Trabajadores Autónomos principalmente y para empresas de pequeña y mediana dimensión. Pueden consultarnos sin compromiso y confeccionamos nuestro mejor Presupuesto !!!

TEMA: 1.-4  Any: 2021 NOVEMBRE 2021.

DARRERA  ETAPA DE L'ANY I DE L' EXERCICI FISCAL 2021.

Procedim a preparar la documentació pel tancament 
de l' exercici, per a la presentació d' Impostos del 4T/2021, preparar per confeccionar els  resums anyals, tot i combinant amb la resta i varietat de treballs que realitzem en el dia a dia i que ens van encomanant.

En aquest 4T/2021 ja hem tramitat vàries altes d'autònoms, i realment ens dóna satisfacció. Tanmateix continuem amb la CONFECCIÓ DE MEMÒRIES DE FUTURES ACTIVITATS EMPRESARIALS, PLANS DE TRESORERIA I DE VIABILITAT, AIXÍ com la preparació de tot l' EXPEDIENT per a la CAPITALITZACIÓ DE LA PRESTACIÓ DE L' ATUR. 

Les consultes en TEMES LABORALS i FISCALS van a l' alça, potser degut a la inseguretat que actualment està present a la nostra societat.

Els Tràmits a la DGT, principalment canvis de TITULARITAT DE VEHICLES, sol.licitud  de duplicats i certificats també forma part del nostre dia a dia.

Cal remarcar que cada dia realitzem el treball de manera més organitzada internament i externament junt amb el personal de J&S Serveis i Gestions. Som conscients que de possibles errors se n' aprèn o de resoldre sense dificultat certes situacions que de
vegades no són agradables.

Estem implicats plenament i resolem amb facilitat i eficàcia les possibles NOTIFICACIONS, COMUNICACIONS, REQUERIMENTS de les diferents ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES.

En aquest darrer temps també s' han incrementat el treball i les sol.licituds de gestions relacionades amb CONTRACTE DE TREBALL DE TREBALLADOR/A DE LA LLAR FAMILIAR. ALTES A LA SEGURETAT SOCIAL // ALTA CCC RÈGIM ESPECIAL EMPLEADA DE LA LLAR FAMILIAR // CONTRACTE DE TREBALL // SOL.LICITUD DE NAF, per tal de poder ésser assalariat/ada a la Seguretat Social. 

TEMA: 1.-3  Any: 2021    SETEMBRE 2021   FESTES DEL TURA D' OLOT del 2021. Festa local 7 i 8 de setembre i també la "TORNADA A L' ESCOLA" i a la recta final de l'any. Preparant Impostos 3T/2021. Càlculs resultats empreses. Demanda: MEMÒRIA I PLA EMPRESA de futures empreses per a la CAPITALITZACIÓ de la PRESTACIÓ de l' ATUR i la seva viabilitat. Altes nous autònoms !!! 

TEMA: 1.-2 2021    IMPOSTOS 2T/2021- IMPOST DE SOCIETATS 2020-PRESENTACIÓ COMPTES ANUALS AL REGISTRE MERCANTIL.
TEMA: 1.-1 2021    INICI CAMPANYA RENDA I PATRIMONI de l' EXERCICI: 2020  // RENTA Y PATRIMONIO EJERCICIO:2020TEMA: 1-4/ 2020    COL.LABOREM AMB ANUNCIS PUBLICITARIS LOCALS per desitjar-vos unes BONES FESTES DE NADAL i un  FELIÇ 2021 !!
També col.laborem al setmanari de LA COMARCA, aquest desembre del 2020, amb el seu extra de Nadal. A J&S Serveis i Gestions ens trobareu a la pàgina 86 , desitjant-vos unes BONES FESTES i un FELIÇ 2021 !! Esperem esperança i Salut per aquest nou any i ens anunciem, oferint-vos els nostres Serveis a preus estudiats i personalitzats, tanmateix apostem per anuncis locals, per tal d' ajudar-nos i seguir endavant entre tots plegats.   


__

COL.LABOREM a la revista VIU d' OLOT TELEVISIÓ- NADAL A LA GARROTXA, aquest desembre de 2020. DESITJANT-VOS UNES BONES FESTES I UN  FELIÇ 2021. TOT I RECORDANT ELS NOSTRES TREBALLS HABITUALS I ALTRES EXTRES. ATENCIÓ PERSONALITZADA a J&S Serveis i Gestions.   
TEMA: 1-3/ 2020    NOU HORARI ATENCIÓ AL

PÚBLIC: 
TEMA: 1-2/ 2020


COVID-19 - PRECAUCIONS i MESURES des de inicis MARÇ 2020 en relació LA PANDÈMIA SARS-COVID-19.


   TEMA : 1-1/ 2020 Declaracions de Renda i 

   Patrimoni i també per via "ONLINE"


 TEMA: 1-2/ 2019 .TANCAMENT DEL 4 art. 

TRIMESTRE 2019 I PREPARACIÓ TANCAMENTS 

EXERCICIS EMPRESES. 


IMPORTANT:  DESEMBRE 2019 !!! PER 

ESTUDIAR I PLANIFICAR LA VOSTRA EMPRESA

PER AUTÒNOMS O SOCIETAT PER L'ANY 2020

US HI PODEM AJUDAR !!!

CONTACTEU: 972 271610 //619720363, que 

disposem de diferents ofertes i promocions 

adaptades i descomptes... Consulteu-nos-ho !!
 TEMA 1-1/2019 d' ABRIL a JULIOL de 2019  Tema 1/ 2018  Exercici:2018          

=========================================================================
=========================================================================


 2.   Publicació i redacció DELS NOSTRES 
 
      SERVEIS  a la  GESTORIA // ASSESSORIA.     2.- 2/2023  Gener 2023     2.- 1/2023  Gener 2023


2.- 1/2020  Continuem treballant per a tots

 vosaltres "com sempre" per atendre el millor 

possible les vostres necessitats amb 

professionalitat i la màxima atenció 

personalitzada a cada client i situació !!!! 


2.- 1/2019   Celebrem els 10 ANYS DE LA 

NOSTRA GESTORIA 2009-2019 !!!
=========================================================================
=========================================================================2.-           S’OFEREIXEN ELS SERVEIS DE

      
COMPTABILITAT/ FACTURACIÓ d’ autònoms, petites  i mitjanes empreses.
Confecció i presentació de documents Fiscals.
   (IVA, IRPF, IMPOST DE SOCIETATS...)   

*  TRÀMITS, ALTES AUTÒNOMS, IAE HISENDA , SOCIETATS LIMITADES, ETC.
DECLARACIONS DE RENDA I DE PATRIMONI
  (Preus adaptats segons la complexitat de les mateixes) A CONVENIR.GESTORIA ADMINISTRATIVA :


* PREPAREM I PRESENTEM DOCUMENTACIÓ PER  A :
          " CAPITALITZACIÓ PRESTACIÓ DE L' ATUR "

US ASSESSOREM I US HO GESTIONEM. CONFECCIONEM MEMÒRIA DESCRIPTIVA / PLA D' EMPRESA / PLA DE TRESORERIA...


* CONFECCIONEM CONTRACTES DE LLOGUER IMMOBLES I VARIS.


* SOL.LICITEM SUBVENCIONS (Preparació i Tramitació).


* GESTIONS A TRÀNSIT DGT (Canvis de nom vehicles, motoclicletes,  etc.)

* ASSESSOREM I GESTIONEN TRÀMITS RECLAMACIÓ  "CLÀUSULA SÒL /                                                                                                                      TERRA "

* GESTIONEM DIFERENTS TIPUS DE TRÀMITS ADMINISTRATIUS (TAMBÉ DE PARTICULARS) : MULTES , GESTIONS CONTRACTES SUBMINISTRES, GESTIONS  /  CONSULTES DE TRÀMITS JUTJATS,
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE MONITORIS ,  REGISTRE MERCANTIL, etc...

OFERIM TREBALLS ADMINISTRATIUS EN GENERAL " A HORES" I
TAMBÉ ENS DESPLACEM  A LA VOSTRA EMPRESA (Disposem vehicle d' empresa).Altres Serveis:


*  SERVEIS LABORALS: Confeccionem nòmines, contractes de treball, consultes en gral. de CONVENIS COL.LECTIUS, etc. (Per a empreses i particulars)

* TRAMITEM GESTIONS I DONEM D' ALTA "EMPLEADES DE LA LLAR                                                                                                                          FAMILIAR"

*  REALITZEM TRÀMITS  " DOCUMENTACIÓ ESTRANGERIA "

Auditoria INTERNA
Preparació i tramitació de: CERTIFICACIONS EMPRESARIALS.
                                                           
Preparació i realització de LICITACIONS D’ OBRA PÚBLICA.
Gestions de preparació, implantació i desenvolupament de la
             ISO MEDIAMBIENTAL I DE QUALITAT.

Tasques d’ assessorament de “Gestor RRHH” i “ RSE”.


TREBALLS D’ ASSESSORAMENT I GESTIONS ADMINISTRATIVES I   EMPRESARIALS.*   " PLANIFIQUEM I GESTIONEM EL TEU / VOSTRE FUTUR ECONÒMIC "
        També, principalment, pensant amb la JUBILACIÓ.
        (Col.laborem Corredoria d' Assegurances)


 
LLOGUER DE NAUS INDUSTRIALS, DESPATXOS , " TRASTERS", MAGATZEMS
ELS NOSTRES SERVEIS SÓN  D’ ATENCIÓ PERSONALITZADA I ADEQUATS A LES NECESSITATS DE CADA EMPRESA I/O PERSONA.

IMMOBLES:

Els immobles que oferim per a  llogar,  són Naus Industrials, en molt bon estat i adequades per a desenvolupar-hi una activitat comercial i/o industrial. Disposen de l’ alta dels serveis d’ aigua i electricitat, així com estar al corrent dels tributs corresponents. També disposem de TRASTERS tancats individualment, Magatzems, Despatxos i Zona Diafàna per a diferents usos....

                         Naus situades en un Pol. Industrial d’ Olot (Girona)

Segons l’ època de l’any  hi pot haver més  o menys  immobles a  llogar depenent de la variabilitat de l’ activitat empresarial.
     
Detallem característiques en la pestanya de “ LLOGUER D' IMMOBLES"

Tenim  cobertes de naus cedides a lloguer  per a instal.lacions de plaques solars. així doncs , APOSTEM PEL MEDI AMBIENT I PER LES ENERGIES RENOVABLES.
Al mateix temps oferim “ Despatxos” de lloguer i/o superfícies per a Magatzems.

* I finalment " TRASTERS" tancats individualment. 


=============================================================================

               (ACTUALITZAT   GENER del 2024)